Juha Rissanen:
"Suklaamakunautinnossa vain paras on meille kyllin hyvää"
Kaikissa tuotteissamme käytämmekin vain huippulaadukasta Valrhonan Grand Cru Grand Couverture suklaata, koska asiakkaillemme ja meille maku on ykkösasia.
Vuonna 2005 perustettu SuklaaTäplä loihtii ammattitaidolla suklaisia, palkittuja herkkuja eri tilaisuuksiin, isoista gaalaillallisista pittoreskeihin häihin ja muihin juhliin. Myös catering-palvelut ovat iso yrityksemme palvelua.
Kehitämme uusia tuotteita jatkuvasti, ja monet herkuistamme ovat saavuttaneet menestystä kotimaisissa ja kansainvälisissä kisoissa.
Kehitämme myös signaturetuotteita makutoivomusten mukaan räätälöitynä. Esimerkkeinä mm. HIFK-kiekkoleivos Nokia Arena MM-kisaleivos2022, Espoo 50-v juhlaleivos ja useampana vuotena JussiGaalan vegaaninen jälkiruoka.
Keittiömestari Juha Rissanen on sekä Chef Patissier että Pastry Chef. Hän on opiskellut Ecole du Grand Chocolate Valrhona Tain d’Hermitagessa, Ranskassa. Pastry Chefin opin hän on saanut kondiittori ja suklaamestari Jan Hedhiltä Ruotsista.
Jaana Anteroinen, kondiittori loihtii suklaiset kakut ja leivokset niin isoihin kuin pieniinkiin tilaisuuksiin. Parhaista raaka-aineista ja ammattitaidolla on syntynyt jo monet palkitut suklaat, mm. #arcticbluegin valkosuklaapraliini yhdessä Juha Rissasen kanssa.
SINIMÄENTIE 14 (Mankkaa), 02630 ESPOO
Postitusosoite: Pisanniitty 4D 37, 02280 Espoo