Suklaa on parasta yhdessä!

Yhteistyökumppanit

Suklaa Täplä & Chef Patissier Juha Rissanen

Helsinki / Espoo / Kauniainen / Vantaa

Teemme tiivistä yhteistyötä laadustaan tunnettujen kansainvälisten ja kotimaisten suklaatoimittajien ja monien muiden alojen ammattilaisten kanssa. Kumppaniemme ansiosta pystymme tarjoamaan Suomen parhaita suklaahetkiä ihan jokaiselle! 


SuklaaTäplän yhteistyökumppaneihin ja asiakaskuntaan kuuluvat useat ravintolat ja catering yritykset sekä kansainvälisestikin palkittu Arctic Blue Beverages (ArcticBlueGin). 

Miksi Suklaatäplä - Antti Ahokas / Nokia Arena:

 

"Mun ja Juhan ystävyys-, yhteistyö -ja avunantosuhde on alkanut jo kauan aikaa sitten kun toimin vielä Helsingissä Pihka -ravintoloissa. Isoissa cateringeissä ja gaaloissa korostuu asiakkaan tarve saada menu räätälöityä värien, makumaailman ja tyylin osalta mahdollisimman hyvin tilaisuuden luonteeseen. Jälkiruoka on illallisen kruunu, siitä jää viimeinen ja tarkin muistikuva illasta, ja mielestäni siinä kohtaa pitää tuoda vielä napsu lisää wow-elementtiä lautaselle.

 

Suklaa Täplän kanssa onkin toteutettu uskomaton määrä erilaisia suklaaherkkuja aina 10 ruokalajin vip-illallisista 1200 hengen istuviin gaaloihin. Nokia Arenalla pelataan astetta isommassa liigassa, jolloin asiakkaan odotusten ylittäminen on meille ihan elinehto. Maan uusimmassa ja uljaimmassa tapahtumatalossa kaiken pitää olla priimaa. Suklaatäplä pystyy tuomaan sesongin maut isosti tuotteisiinsa, jotka minulle edustavat parasta osaamista jota tässä kokoluokassa Suomessa kukaan hallitsee. Uskomaton määrä tekniikoita ja käsityötaitoa, ja aina maku ja asiakkaan toiveet edellä.

 

Nokia Arenan keväällä yleisölle esitelty signature -leivos on talon ylpeydenaihe, jota kelpaa tarjota vaikka valtionpäämiehille. Yhdessä on mietitty logistiikkaa myöten kaikki mahdollisimman toimivaksi, ja kevään mm-kisojen kokemusten pohjalta vain taivas on rajana tulevaisuudessa.

Suklaa Täplä – Parhaat käsintehdyt suklaaherkut

Juha on opiskellut Ecole du Grand Chocolate Valrhona Tain d’Hermitagessa, Ranskassa. Lisäksi hän on saanut oppia kondiittori ja suklaamestari Jan Hedhiltä Ruotsista. Muihin saavutuksiin kuuluvat muun muassa pesti Suomen kokkimaajoukkueessa 2003-2010 ja jäsenyys Valrhona Cercle V -järjestössä vuodesta 2007. 

Share by: