SuklaaTäplä

Juha Rissanen on hankkinut referenssit SuklaaTäplää varten kotimaan ja Ruotsin huippuravintoloissa.

Juha on hankkinut oppinsa suklaatuotteiden valmistamisessa Ecole du Grand Chocolat Valrhona Tain d' Hermitagessa, Ranskassa

Pastry Chefin opit hän on hakenut kondiittori ja suklaamestari Jan Hedhiltä Ruotsissa.

Juha Rissanen on Valrhonan V-järjestön jäsen vuodesta 2007 alkaen.

Juha on toiminut Suomen kokkimaajoukkueessa vuodesta 2003. Vuosina 2005–2009 hän on ollut joukkueen kapteenina sekä Nuorten Kokkien maajoukkueessa joukkueenjohtajana.  

Vuonna 2015 Juha Rissanen kehitti Sibelius Finland Experience leivoksen.

SuklaaTäplän valikoimiin kuuluu yli 40 erilaista herkullista käsityönä valmistettua suklaapraliinia, valko -, maito- tai tummaa suklaata ja Ravi Fruitin hedelmä- tai marjasoseita raaka-aineena käyttäen. Kesäsesonkina kauden kotimaisia marjoja ja villiyrttejä

SuklaaTäplältä kannattaa tiedustella myös suklaakoulutusta, suklaajälkiruokakursseja ja suklaatastingeja vaikka polttareihin. 

SuklaaTäplä

Pisanniitty 4 D 37
02280 Espoo
Kartta

Juha Rissanen
+ 358 50 5697617
juha.rissanen@suklaatapla.fi 

Tatja Mäenpää
+ 358 40 8473800
tatja@suklaatapla.fi

Suklaa Täplä tuotanto:

Kuortanenkatu 3 Sisäpiha
00520 Helsinki

Pauliina Salonoja
+358 40 7564629
pauliina@suklaatapla.fi